WERKPLAATS

Autobezitters in Veenendaal en omstreken weten feilloos de weg naar Autobedrijf Henken. In onze werkplaats is uw occasion in goede handen.

Ons autobedrijf geniet een uitstekende reputatie als APK station. Met drie keurmeesters in huis kunt u met een gerust hart uw auto achterlaten voor een gedegen keuring.

Wij hebben specifieke apparatuur in de werkplaats om auto’s van praktisch alle merken te onderhouden en repareren. Met het moderne gereedschap binnen handbereik maken wij eerst een storingsdiagnose. Uiteraard geven wij u vooraf een prijsopgave van de schade of het onderhoud, zodat u als klant weet waar u aan toe bent. Na dit overleg komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vanzelfsprekend geven wij u graag uitleg over de reparatie aan uw auto of over het te plegen onderhoud.

Ook kunt u bij ons terecht voor airco- en autoruitenservice. Een distributieriem wordt vakkundig vervangen. En mocht het winterseizoen in aantocht zijn, zetten wij uw winterbanden onder uw auto. Het is belangrijk dat de autobanden van uw occasion voldoende profiel hebben. Als ze aan vervanging toe zijn, maakt u gewoon een afspraak met Autobedrijf Henken. Wij kunnen banden voor de meeste automerken binnen één dag leveren. Het camerabediende bandenapparaat is een aanwinst voor onze werkplaats. Een runflat band van bijvoorbeeld een BMW is met behulp deze hypermoderne apparatuur uitstekend te vervangen.

Wij beschikken over een eigen autotransport. Dus, staat u onderweg met pech, dan kunt u op ons rekenen. Sommige reparaties kunnen wij direct uitvoeren en u rijdt na een kop koffie weer in een veilige auto van ons terrein af. Mocht de reparatie meer tijd vergen, krijgt u van ons een leenauto mee.

We zien u graag voor APK, onderhoud en reparatie in onze werkplaats. U zult merken dat onze prijzen erg scherp zijn.

Tot ziens bij Autobedrijf Henken in VEENENDAAL!